दी हरयानवी मशुप The Haryanvi Mashup 2.5 Lyrics – Gurmeet Bhadana

दी हरयानवी मशुप The Haryanvi Mashup 2.5 Lyrics in hindi sung by  Gurmeet Bhadana. The Haryanvi Mashup 2.5 Lyrics in English is written by Gurmeet Bhadana and Baba Bhairupia. The Haryanvi Mashup 2.5 lyrics is music composed by Desi King

Song Details

Song Name The Haryanvi Mashup
Singer Gurmeet Bhadana
Lyrics Gurmeet Bhadana & Baba Bhairupia
Music Compser Desi King
Music Label White Hill Dhaakad

START 

The Haryanvi Mashup 2.5 Lyrics In Hindi 

गाथ मार लो कान पे सारे
हो जायो तैयार
धूना उथने फेर के आ गइ
नैन ये तेरे ४

एनक ढोले
चाउड चाउड
भितर का नाका
नैन काटोर

नैन काटोर पागल होरे
मुख्य तोह सब कछ हर गया
रे तेरे रूप का जदु चोरी
है छोरे न मार गया
तू बनजा मेरी घर वाली

आसी मारे दिल पे चोट
यूँ साली कले चुनर वाली
हो अइसि मारे दिल पे चोट
यू साली काले चुनर वाली

तेरी बेहन सुथरी लागे भाबी
मेरा के कसूर
मेरा टंका सा भिड़वाडे
सेवा कर डूंगा भरपुर

तू तो देवर घण ऐ सुधा
तेरा ना कोई कसूर
मुख्य बोलि तू लेदे संतरा
तू ले आया अंगूर

मुख्य घोड़ा सु दररई भाभी
मत ना जेन लंगूर
तेरे भइया पे पिटवा डूंगी
तेरा झड़ जा इश्क़ फ़ितूर

पटली कमर कोटन की सादी
खाडे बिलखरे देवरिया
ऐसी वैसी मोहे मात जाने
टसे मलूक मेरो रंग रसिया

आसन नहि लोकके गुर्जर से यारी निभाना
रे भाभी तेरे पास पिच देवर से दीवाना
साली हा भई ना करे ना करी इंकर
एने गाम के बुधे भाबी सरे दीए मार

यु चातक मटक जब चल से
मेरे दिल का मामा है से
तेरी बात की जवानी गदरती
देखले अक्कू लेके आया मासेराती

कदे कदे ते दारु पीके
नाचन का मेरे जी हो से
तोर कसौटा कदे जो
तेरे बरगी चोरी हो से
तेरे हुस्न की छोरी,
साड़ी दुनीया फैन घणी हो से

तू दिल के नाच री छोरी
धोंगे मार के नाच
तू दिल के नाच री छोरी
धोंगे मार के नाच

पटली कमर लचकेवी बेहिसाब
पटली कमर लचकेवी बेहिसाब

तू दिल के नाच री छोरी
धोंगे मार के नाच
तू दिल के नाच री छोरी
धोंगे मार के नाच

दुशमन सुन के भाग गे
गुरमीत बधाना नाम
बॉलीवुड मैं तेरा भाई रितिक
हरने मेरे निरा तूफ़ान

मुख्य तोह चुप रहता हूं
20 घनते बोलते हैं मेरे कांड
सिद्ध कर दे जमनात जपत
आसी है तेरे भाई की शान

मैडम जी तेरे पिच्छे छोरीयां से
मुख्य गना गाता शर्मता हूं
पार मार के पेग 2-3-4
मुख्य खुल्लम खुल्ला आटा हूं

छोरी मेरी बात मनले
करले बरोड़ नी अपन ज्ञान दे
आ जन्नत की सेर कर दू
फेर यू मोका मिले ना मिले

तेरे पाछे देसी राजा ने
कितेन चोर मार दी
जो आय बिच मैं तेरे मेरे
सिध गंगा जी तैं दियै

रे इब भई रंधा रे गया
तेरा बाप के सिर नी फोडूंगा
कर दूंगा सब कुच उथल फुतल
मुख्य कोय कासर न चोदुंगा

रे मेरे गम के बुधे जब तक
घोडी पे ना चढवा दे
मुख्य आदि राते के १२ बाजे
तेरे घर के सेठ तोडूंगा

रे पूजा भई करु सु
और जाप भी करु
कहिन देवता न बन जौ
मुख्य पैप भई करु

गुड़मे का घाघरा तेरे
धुन्गे पार हाय अति रे
अंबाले की ओढ़नी रे
अंबर मी हाय क्यूं लेह्रे

कितेन आशिक मार दी
कित्ने मारवेगी
कितेन आशिक मार दी
कित्ने मारवेगी

मान बाट ये जान मेरी
तू जेल करावेगी
मान बाट ये जान मेरी
तू जेल करावेगी

The Haryanvi Mashup 2.5 Lyrics In English

Gaath Maar Lo Kaan Pe Saare
Ho Jaao Taiyaar
Dhuan Uthane Fir Ke Aa Gaye
Nain Ye Tere 4

Enak Dhole
Chaude Chaude
Unke Bhitar
Nain Katore

Nain Katore Pagal Hore
Main Toh Sab Kuch Haar Gaya
Re Tere Roop Ka Jaadu Chori
Is Chhore Ne Maar Gaya
Tu Banja Meri Ghar Wali

Aisi Mare Dil Pe Chot
Yuh Saali Kale Chunar Wali
Ho Aisi Mare Dil Pe Chot
Yu Saali Kale Chunar Wali

Teri Behan Suthri Laage Bhabi
Mera Ke Kasoor
Mera Tanka Sa Bhidwade
Sewa Kar Dunga Bharpoor

Tu To Devar Ghan Ae Sudha
Tera Na Koi Kasoor
Main Boli Tu Layade Santra
Tu Le Aaya Angoor

Main Ghoda Su Darryai Bhabi
Mat Na Jane Langoor
Tere Bhaiya Pe Pitwa Dungi
Tera Jhad Ja Ishaq Fittoor

Patli Kamar Cottan Ki Saadi
Khade Bilakhre Devariya
Aisi Vaisi Mohe Mat Jaane
Tusse Malook Mero Rang Rasiya

Aasan Nahi Lokke Gujjar Se Yaari Nibhana
Re Bhabi Tere Baahn Piche Devar Se Deewana
Saali Haa Bhi Na Kare Na Karey Inkaar
Enne Gaam Ke Budhe Bhabi Sare Diye Maar

Yu Chatak Matak Jab Chale Se
Mere Dil Ka Mamla Haale Se
Teri Baahn Ki Jawani Gadrati
Dekhle Akku Leke Aya Maserati

Kadey Kadey To Daaru Peeke
Nachan Ka Mera Jee Ho Se
Tor Kasoota Kadey Jo
Tere Bargi Chori Ho Se
Tere Husan Ki Chhori
Saari Dunia Fan Ghani Ho Se

Tu Dil Ke Nach Ri Chhori
Dhoonge Maar Ke Nach
Tu Dil Ke Nach Ri Chhori
Dhoonge Maar Ke Nach

Patli Kamar Lachkavey Behisaab

END 

More Song For You 

TERI AA JATTA LYRICS
TERA DARD LYRICS
NAACH MERI RANI LYRICS
NACH MERI LAILA LYRICS

VIDEO :- दी हरयानवी मशुप The Haryanvi Mashup 2.5 Lyrics in hindi

1 thought on “दी हरयानवी मशुप The Haryanvi Mashup 2.5 Lyrics – Gurmeet Bhadana”

Leave a comment

%d bloggers like this: